Бойовики в суботу п'ять разів порушили режим тиші

Читать на русском
Бойовики на Донбасі з початку доби в суботу, 3 серпня, здійснили п'ять обстрілів позицій операції Об'єднаних сил, поранення отримав український військовослужбовець.

Бойовики на Донбасі з початку доби в суботу, 3 серпня, здійснили п'ять обстрілів позицій операції Об'єднаних сил, поранення отримав український військовослужбовець.

Як пише «Слово і Діло», Про це повідомляється на сторінці ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 3 серпняСитуація на сході країни на 3 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики на Донбасі обстрілювали позиції українських підрозділів з підствольних гранатометів і стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» бойовики здійснили два обстріли позицій ООС. Обстріл здійснювалися поблизу Мар'їнки за напрямом Трудівської, поруч з Павлополем за напрямом Верхнеширокиного.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ» позиції ООС були обстріляні 3 рази. Так, неподалік Кримського за напрямом Сокільники ворог застосував вогнепальну зброю; по околиці Майорського за напрямом Шахти 6-7 бойовики використовували підствольний гранатомет і стрілецьку зброю. В районі Південного за напрямом Шахти Гагаріна - застосовувалися підствольні гранатомети і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, з початку доби, 3 серпня 2019, российско-окупаційні війська тричі відкривали вогонь по позиціях українських військових у зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: