США проведуть тренінг для новообраних депутатів Верховної Ради

Читать на русском
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) проведе дводенний тренінг для новообраних народних депутатів українського парламенту.

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) проведе дводенний тренінг для новообраних народних депутатів українського парламенту.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні на сайті Верховної Ради України.

У Трускавці стартувала «школа депутата» для «Слуги народу»: що пишуть у соцмережахУ Трускавці майбутні народні депутати від Слуги народу сьогодні почали тижневий курс навчання.

Тренінг для вперше обраних депутатів проходитиме 5−6 серпня.

Зазначається, що протягом навчання депутати здобуватимуть знання про правову основу та форми роботи депутата, які в майбутньому допоможуть вибудувати ефективну роботу команди, забезпечити дієві комунікації та взаємодії у парламенті, з урядом, органами місцевого самоврядування та громадськістю. Тренінг відбудеться у комплексі Трипільське сонце в Київській області.

Програма USAID РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво виконується Фондом Східна Європа і реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Нагадаємо, що майбутні нардепи від партії Слуга народу прибули до Трускавця, де пройдуть тижневий інтенсив.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: