На хабарі затримали гендиректора Інституту охорони грунтів і керівника кар'єра

Читать на русском
Встановлено, що з метою приватизації державного підприємства представники громадськості надали пакет документів до держустанов.

Правоохоронці затримали на хабарі в розмірі майже $ 1,5 млн гендиректора Інституту охорони ґрунтів України та керівника підприємства «Головинський кар'єр».

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України, пише «Слово і Діло».

«Гендиректора держустанови затримали в службовому кабінеті, а директора держпідприємства на виїзді з Києва», - йдеться в повідомленні силовиків.

Встановлено, що з метою приватизації державного підприємства представники громадськості надали пакет документів до держустанов.

«Чиновники висунули вимогу про надання неправомірної вигоди за вирішення даного питання. $ 1,3 млн хабара необхідно надати керівнику Інститут охорони грунтів України та $ 200 тис. - директору «Головинський кар'єр», - сказано в повідомленні.

Як зазначається, керівник ДП «Головинський кар'єр», який також є головою ліквідаційної комісії, мав допомогти в прискоренні процедури ліквідації держпідприємства, а гендиректор ДУ Інститут охорони грунтів України - в безперешкодній його приватизації.

На даний час вирішується питання про вручення підозр.

Раніше в Житомирі начальник відділу Управління Держпраці попався на хабарі.

Також нагадаємо, на Донбасі поліцейський на блокпості вимагав хабара.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: