Разумков прокоментував заяву Богдана про відставку

Читать на русском
Глава партії Слуга народу Дмитро Разумков заявив, що йому нічого не відомо про відставку Андрія Богдана з посади глави Офісу президента.

Глава партії Слуга народу Дмитро Разумков заявив, що йому нічого не відомо про відставку Андрія Богдана з посади глави Офісу президента.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Радіо Свобода.

«Я сам щойно з новин дізнався. Нічого про це не знаю», - сказав він.

При цьому, на думку одного з обраних від Слуги народу депутатів, який попросив не називати його імені, Богдан просто пожартував.

«Це схоже на жарт, прочитайте заяву до кінця», - сказав він.

Раніше з'явилася інформація, що Андрій Богдан написав заяву про звільнення з посади голови Офісу президента за власним бажанням. У розпорядженні НВ також виявилося фото його заяви.

При цьому заступник керівника Офісу президента України Руслан Рябошапка спростував повідомлення про відставку глави ОП Андрія Богдана.

За непідтвердженими даними, адміністрація США не погоджувала зустріч президента Дональда Трампа з українським колегою Володимиром Зеленським через Богдана.

Раніше ЗМІ повідомляли, що спецпредставник США з питань України Курт Волкер рекомендував не призначити на посаду глави АП людину, близьку до Ігоря Коломойського. Богдан - колишній адвокат українського олігарха.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: