Нардеп зі «Слуги народу» підтвердив відставку Богдана – ЗМІ

Читать на русском
Керівник Офісу Президента України Андрій Богдан дійсно написав заяву на звільнення. Інформацію про це підтвердив один з народних депутатів з партії Слуга народу.

Андрій Богдан дійсно написав заяву на звільнення.

Як пише «Слово і Діло», інформацію про це «Вістям» підтвердив один з народних депутатів з партії «Слуга народу».

За його словами, це було зроблено емоційно, і не факт, що Зеленський прийме відставку Богдана.

«Дійсно, Богдан написав таку заяву. Це було зроблено на емоціях, оскільки йому не подобається, що його намагаються змістити з такої «смачної» посади. Тому, я думаю, що швидше за все, він просто таким чином «грає м'язами», - зазначив наш співрозмовник.

За словами нашого джерела, у Зеленського є кілька кандидатур, які могли б замінити Андрія Богдана на посаді глави Офісу президента. Однак назвати конкретні прізвища можливих наступників наш співрозмовник відмовився.

Джерело також додало, що президент в будь-якому випадку не має наміру сваритися з Андрієм Богданом. Тому неодноразово обговорювалося питання про переведення Богдана на будь-яку іншу високопоставлену посаду. «Так, це цілком може бути і посада генпрокурора України», - додало наше джерело.

Передбачається, що Богдан написав заяву на тлі підготовки візиту Зеленського в США і вимоги американської сторони видалити з української адміністрації людей Коломойського.

Своєю чергою Руслан Рябошапка, заступник голови Офісу Президента вже спростував інформацію про те, що керівник ОПУ Андрій Богдан подав у відставку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: