В Офісі президента запевнили, що не мають наміру влаштовувати в Раді диктатуру

Читать на русском
В Офісі президента заявляють, що в умовах наявності більшості влаштовувати диктатуру під час прийняття рішень парламентом не будуть.

В Офісі президента заявляють, що в умовах наявності більшості влаштовувати диктатуру під час прийняття рішень парламентом не будуть.

Про це заявив заступник голови ОП Кирило Тимошенко в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», пише «Слово і Діло».

Емоція перемагає стратегію. В чому найбільша загроза для Зеленського?Партія Слуга народу набирає понад 43 відсотки голосів та достатньо голосів за мажоритарними округами для монокоаліції.

«Ніхто не буде змушувати депутатів у Верховній Раді натискати кнопки. Ми хочемо, щоб у нас всередині команди були максимальні дискусії, до втрати пульсу. Але перед виходом до сесійного залу парламенту ми повинні домовитися, як ми будемо голосувати», - розповів Тимошенко.

Він зазначив, що «ніхто не збирається переламувати когось».

«Завжди буде якийсь відсоток проти того чи іншого рішення. Але ми хочемо, щоб ця дискусія не виходила назовні, вона має бути всередині команди», - вважає представник ОП.

На його думку, підготовка законопроекту - це «не тільки однопартійна історія», це й розмова з тими, хто буде проти того чи іншого рішення.

«Звичайно, ніхто не приховує, що двигун всього цього - президент. Але я думаю, що й по кроках Верховної Ради буде видно, що ніхто не збирається влаштовувати диктатуру», - додав Тимошенко.

Раніше стало відомо, хто обійме міністерські крісла в новому уряді.

Також нагадаємо, Уляна Супрун дала поради новообраним нардепам.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: