Брат Медведчука, який програв вибори до ВР, подав до суду на ЦВК

Читать на русском
Кандидат в народні депутати Сергій Медведчук, який програв на виборах до Верховної Ради на окрузі в Луганській області, подав до суду на Центральну виборчу комісію.

Кандидат в народні депутати Сергій Медведчук, який програв на виборах до Верховної Ради на окрузі в Луганській області, подав до суду на Центральну виборчу комісію.

«Голова ОВК займається фальсифікацією виборів. Він надав неправдиві відомості, це стаття Кримінального кодексу. Я сьогодні подав позов до Київського апеляційного адміністративного суду на ЦВК», — сказав він в інтерв'ю Громадському.

Медведчук зазначив, що також подав до суду на главу окружної виборчої комісії.

«Їх прийняли. З позовом ознайомилися члени окружної комісії і тимчасово відсторонили його (главу ОВК — ред.) до з’ясування ситуації», — підкреслив він.

Раніше повідомлялося, що за результатами обробки 100% протоколів на 105-му виборчому окрузі в Луганській області брат кума президента РФ Віктора Медведчука Сергій Медведчук не пройшов до Верховної Ради нового скликання.

В окрузі здобула перемогу кандидат від Опозиційного блоку, керівник напряму зі сталого розвитку ДТЕК Енерго Вікторія Гриб (39,58%). Вона отримала на 369 голосів більше, ніж Медведчук.

Після цього на окрузі повторно перераховували голоси.

Нагадаємо, 21 липня в Україні пройшли дострокові вибори до Верховної Ради.

За результатами обробки 100% протоколів, до парламенту пройшли п’ять партій: Слуга народу, ОПЗЖ, Батьківщина, Європейська солідарність і Голос.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: