Колишній регіонал Єфремов вийшов із СІЗО

Читать на русском
Колишній народний депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов вийшов з СІЗО в Старобільську після трьох років ув’язнення.

Колишній народний депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов вийшов з СІЗО в Старобільську після трьох років ув’язнення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ТСН.

Єфремова випустили із СІЗО. Чому та чи будуть політичні наслідки?Київський апеляційний суд звільнив колишнього народного депутат Олександра Єфремова з-під варти. Про судову систему поговорили з експертами.

Єфремов вийшов з СІЗО близько 8 ранку. Його зустрів адвокат Євген Солодко на позашляховику Range Rover, на якому Єфремов пересувається в Києві.

Також в машині політика супроводжували двоє представників правоохоронних органів.

Нагадаємо, 22 липня Апеляційний суд Києва звільнив Єфремова з-під варти.

Йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 20 вересня.

Адвокат Єфремова Олександр Мельников повідомляв, що його підзахисний має намір повернутися до Києва. Він братиме участь в засіданнях Старобільського райсуду через відеоконференцзв'язок.

Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва.

Колишньому нардепу також закидають підтримку терористичної організації «ЛНР» і незаконне заволодіння майном Луганськвугілля.

Єфремов звинувачується в організації захоплення будівлі Луганської ОДА навесні 2014 року, в пособництві при захопленні будівлі Управління СБУ в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: