До Донецька прибули російські групи снайперів

Читать на русском
До окупованого Донецька прибули російські групи снайперів із завданням - підготовка та здійснення обстрілів, знищення відеокамер спостереження СММ ОБСЄ.

До окупованого Донецька прибули російські групи снайперів із завданням - підготовка та здійснення обстрілів, знищення відеокамер спостереження СММ ОБСЄ.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центра операції Об'єднаних сил.

В ООС додали, що встановлені Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ відеокамери спостереження дозволяють здійснювати відео фіксацію ситуації у режимі роботи 24/7.

«За допомогою цих камер міжнародні незалежні спостерігачі багаторазово фіксували факти порушення бойовиками режиму припинення вогню, здійснення провокаційних обстрілів позицій українських військ, обстрілів мирних жителів та цивільної інфраструктури на території, що контролюється урядом України», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі 19 липня, під час проведення інженерних робіт по обладнанню бліндажу, від ворожого снайперського вогню загинули двоє військовослужбовців одного з підрозділів окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

Раніше повідомлялось, що російсько-окупаційні війська використовують цивільні об'єкти на Донбасі для приховування забороненого мінськими угодами озброєння.

Як відомо, бойовики вже добу дотримуються режиму тиші.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: