Стали відомі результати голосування українських полярників в Антарктиді

Читать на русском
Стали відомі результати голосування на виборах до Верховної Ради українських полярників, які перебувають на станції Вернадського в Антарктиді.

Стали відомі результати голосування на виборах до Верховної Ради українських полярників, які перебувають на станції Вернадського в Антарктиді.

Громадянська мережа Опора отримала дані з протоколу за результатами голосування на станції Вернадського, пише «Слово і Діло».

Стало відомо, хто лідирує за партійними списками на ДонбасіПартія Юрія Бойка Опозиційна платформа — За життя лідирує на позачергових виборах до Верховної Ради за партійними списками в Донецькій і Луганській областях.

Всього проголосувало 12 виборців. З них двоє - за Європейську солідарність, четверо - за Слугу народу, п'ятеро - за Голос. Один бюлетень визнаний недійсним.

Дільниця на антарктичній станції має номер 801052 і звітує про результати голосування 223 окружній комісії (в Україні округ охоплює частину Шевченківського району Києва).

Позачергові вибори до Верховної Ради України IX скликання проводилися 21 липня 2019 року.

Після обробки 30,90% протоколів Слуга народу отримала 42,12% голосів, Опозиційна платформа - За життя - 12,69%; Європейська солідарність - 8,70%; Батьківщина - 8,20%; Голос - 6,41%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: