Кононенко програє вибори на окрузі в Київській області

Читать на русском
У київському мажоритарному окрузі № 94 лідирує кандидат від партії Слуга народу журналіст  1+1 Олександр Дубинський.

У київському мажоритарному окрузі № 94 лідирує кандидат від партії Слуга народу журналіст 1+1 Олександр Дубинський. Народний депутат з фракції Блок Петра Порошенка, самовисуванець Ігор Кононенко програє.

Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії, пише Слово і Діло.

Так, за даними Центрвиборчкому, на окрузі № 94 при обробці 38,23% протоколів Дубинський набирає 37,56% голосів виборців. Таким чином, він випереджає самовисуванця Ігоря Кононенка, який на даний момент набрав 14,26% голосів.

Сам Кононенко на своїй сторінці в Facebook подякував усім, хто його підтримував, і запевнив, що продовжить працювати над різними проектами.

«Чи будемо працювати далі? Так, багато і разом! Благодійний фонд Ігоря Кононенка продовжує свою роботу. Продовжимо реалізовувати проекти підтримки спорту, розвитку спортивної інфраструктури та інші розпочаті ініціативи. Дякуємо тим, хто був поруч і не зрадив. Дякую і тим, хто зрадив і тим самим допоміг краще зрозуміти сутність багатьох людей. Все це - важливий досвід, який в підсумку веде до правильних рішень і нових перемог», - написав Кононенко.

Нагадаємо, ЦВК опрацювала вже 80,05% електронних протоколів.

Раніше повідомлялося, що Кононенко був на допиті в НАБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: