Кононенко заявив, що вийшов із партії Порошенка

Читать на русском
Ігор Кононенко не має наміру йти на вибори до ВР за списками партії Європейська солідарність.

Соратник колишнього президента України Петра Порошенка та заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Ігор Кононенко не має наміру йти на вибори до ВР за списками партії «Європейська солідарність».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на його заяву у Facebook.

Зі слів Кононенка, він хоче дати дорогу молодим та «незаплямованим» політикам.

«Я вирішив поступитися своїм місцем у партійному списку новим політикам, біографія яких буде писатися на чистому аркуші, що не заплямований у гібридній інформаційній війні», - написав він.

Кононенко також додав, що залишає партійні посади у «Європейській солідарності».

«Також хочу дати можливість проявити себе молодим партійцям, тому полишаю партійні посади - це мій особистий внесок у створення «соціальних ліфтів» в Україні. Вірю в нашу молодь і завжди готовий її підтримати», - зазначив він.

Нагадаємо, партії «Європейська солідарність» і УДАР домовилися про спільний похід на вибори до Верховної Ради, вони також погодилися на формування спільного списку на основі праймеріз.

Як повідомлялося, народний депутат Олександр Грановський в середу, 29 травня, заявив, що вийшов з партії Блок Петра Порошенка.

Зазначимо, напередодні офіційно вийшов з БПП нардеп Сергій Каплін. А минулого тижня з БПП вийшли чотири нардепи: Світлана Заліщук, Аркадій Корнацький, Сергій Лещенко та Мустафа Найєм.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: