Філатов пропонує Зеленському оголосити нові вибори

Читать на русском
Дострокові місцеві вибори повинні пройти якомога швидше, адже після парламентських виборів влада на місцях також має скласти іспит народної довіри.

Дострокові місцеві вибори повинні пройти якомога швидше, адже після парламентських виборів влада на місцях також має скласти іспит народної довіри.

Про це мер Дніпра Борис Філатов заявив під час брифінгу 22 липня, пише «Слово і Діло».

Чому в Зеленського задумалися про дострокові місцеві вибори та чи є підстави?В Офісі президента Володимира Зеленського розглядають питання про дострокові вибори до органів місцевого самоврядування.

Мер підписав відповідне звернення до президента України Володимира Зеленського.

«Країна потребує повної зміни влади на всіх рівнях. Органи місцевого самоврядування повинні скласти іспит на відповідність. Зробити це можна єдиним способом - оголосити дострокові місцеві вибори з метою перезавантажити систему. Дострокові місцеві вибори треба оголосити не затягуючи. Вони повинні показати, у кого є довіра населення, а хто прийшов до влади за рішенням особистих фінансових проблем. Місцеві ради повинні перш за все позбутися кримінальних кланів», - заявив Філатов.

На переконання міського голови Дніпра, ініціативу проведення дострокових місцевих виборів повинні підтримати і інші лідери місцевого самоврядування.

Раніше в ОБСЄ оцінили парламентські вибори.

Також нагадаємо, ЦВК оголосила вибори в парламент відбулися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: