Прем'єр Молдови привітала Зеленського з перемогою його партії на виборах

Читать на русском
Прем'єр-міністр Молдови Майя Санду привітала президента України Володимира Зеленського з перемогою заснованої ним партії на виборах до Верховної ради.
Ілюстративне фото - архів.

Прем'єр-міністр Молдови Майя Санду привітала президента України Володимира Зеленського з перемогою заснованої ним партії на виборах до Верховної ради.

Як пише «Слово і Діло», про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Розподіл мандатів у ВР згідно з даними Національного екзит-полу від президентаЙмовірний розподіл мандатів згідно з даними Національного екзит-полла в Раді показали у президента.

«Шановні українці, я вітаю вас із мобілізацією і чітким голосуванням проти корупції, голосуванням за зміни, нових політиків, які будуть керуватися тільки національними інтересами», - написала Санду.

Вона привітала президента Володимира Зеленського з «приголомшуючим результатом» партії «Слуга народу».

«Це велика відповідальність - завоювати довіру такої великої кількості людей, і я бажаю президенту і партії, яка підтримує його, великої сили і наполегливості в просуванні програми реформування для громадян України», - зазначила Санду.

Нагадаємо, згідно з результатами Національного екзит-полу станом на 20:00 21 липня, на позачергових парламентських виборах 2019 року бар’єр у 5% долають п’ять партій: «Слуга народу», «Опозиційна платформа - за Життя», «Європейська солідарність», ВО «Батьківщина» та «Голос».

Також Центральна виборча комісія опрацювала 46,22% електронних протоколів окружних виборчих комісій по багатомандатному виборчому округу на позачергових виборах до Верховної ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: