Ніхто не знає, хто буде прем'єром: Тимошенко проголосувала на виборах

Читать на русском
Юлія Тимошенко  на дільниці заявила, що її команда готова взятися до роботи у Верховній Раді негайно

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявляє, що її команда готова взятися до роботи у Верховній Раді негайно, але не відповіла, чи готова бути прем’єром.

Про це вона заявила на виборчій дільниці перед голосуванням на позачергових виборах до парламенту.

«Сьогодні ніхто не знає, хто буде наступним прем’єром. Тільки від вашого голосу все залежить. Тому обирайте», - відповіла Тимошенко на питання, чи готова вона бути прем’єром.

Дострокові вибори до Ради: що вже встигла наобіцяти кандидат у нардепи ТимошенкоЮлія Тимошенко обіцяла підтримувати президента Володимира Зеленського й заявила, що Батьківщина не буде в опозиції в новій Раді.

На виборах-2019 за місця у Верховній Раді IX скликання на 199 одномандатних виборчих (мажоритарних) округах поборються 3220 кандидатів: 1404 представляють 58 політичних партій і блоків, ще 1680 – самовисуванці.

Раніше ми писали, що вже втигла пообіцяти Тимошенко.

Як змінювалися прогнози соціологів щодо партій, які зараз можуть вважатися прохідними до Верховної ради, – за посиланням.

Нагадаємо, з програмами всіх партій, їх положеннями, списками та кандидатами в одномандатних округах можна ознайомитися в нашому розділі «Вибори».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: