Вибори: поліція Києва зафіксувала понад 600 порушень

Читать на русском
Найбільша кількість складених адміністративних протоколів стосується порушення правил розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами.

Київські правоохоронці зафіксували понад 600 порушень виборчого законодавства перед позачерговими виборами до Верховної ради, які відбудуться завтра, 21 липня.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на прес-службу столичної поліції.

Як повідомляється, правоохоронці зареєстрували 642 порушення під час передвиборчої кампанії, а також склали 155 адміністративних протоколів. Наразі столична поліція розслідує 38 кримінальних проваджень, які пов'язані з порушеннями передвиборчої кампанії.

Зазначається, що найбільша кількість складених адміністративних протоколів стосується порушення правил розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами. Поліція зафіксувала 354 випадки незаконної агітації.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що станом на 18 липня правоохоронці зареєстрували 5 308 повідомлень про порушення виборчого законодавства.

Соціологи та букмекери: як змінювалися прогнози на дострокові парламентські вибори у червні-липніЗа два дні до виборів букмекери приймають ставки, які суттєво відрізняються від тих, що були місяць тому. Соціологи теж не дуже прояснили ситуацію.

Крім того, слідчі розпочали 273 кримінальні провадження, які пов'язані з порушеннями перед позачерговими парламентськими виборами.

Як повідомлялось, станом на 17 липня поліція відкрила 250 кримінальних проваджень за фактом порушень виборчої кампанії на позачергових виборах до Верховної ради.

Раніше в МВД спрогнозували явку на виборах.

Також читайте останні прогнози щрдо парламентських виборів.

Як змінювалися прогнози соціологів щодо партій, які зараз можуть вважатися прохідними до Верховної ради, – за посиланням.

Хронологія виборчої кампанії – тут.

Нагадаємо, з програмами всіх партій, їх положеннями, списками та кандидатами в одномандатних округах можна ознайомитися в нашому розділі «Вибори».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: