Суд продовжив домашній арешт екс-заступнику директора «Спецтехноекспорту»

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження запобіжного заходу екс-чиновнику СТЕ.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд продовжив нічний домашній арешт колишньому заступнику директора державного підприємства «Спецтехноекспорт» Володимиру Муцинову в кримінальному провадженні щодо розтрати понад 55 мільйонів гривень.

Таке рішення 1 липня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Сергій Агафонов за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє журналіст «Слова і Діла».

Прокурор САП просив суд продовжити дію домашнього арешту Муцинову ще на 2 місяці. Своє клопотання він обґрунтував тим, що досудове розслідування ще триває, а ризики перешкоджання слідству не зменшилися. Вислухавши його доводи, суддя клопотання задовольнив. Так, екс-чиновнику продовжили нічний домашній арешт і поклали такі обов'язки: з'являтися на кожну вимогу; не відлучатися з населеного пункту, в якому він проживає, без дозволу; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними, здати на зберігання закордонні паспорти і носити електронний браслет.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки директору «Спецтехноекспорту» Владиславу Бельбасу. Також обов'язки продовжили екс-чиновнику «Спецтехноекспорту» Денису Панасенку і колишньому директору підприємства Павлу Барбулу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: