Суд продовжив обов'язки екс-директору «Спецтехноекспорту»

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження обов'язків колишньому керівник держпідприємства.

Суд до 24 серпня продовжив дію обов'язків колишнього директора державного держрозрахункового зовнішньоторговельного підприємства «Спецтехноекспорт» Павла Барбула в кримінальному провадженні щодо розтрати понад 55 мільйонів гривень.

Таке рішення 24 червня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Світлана Горбатовська за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив суд продовжити дію процесуальних обов'язків Барбула ще на два місяці. Своє клопотання він обґрунтував тим, що слідство ще триває, а ризики перешкоджання не зменшилися. До того ж, на думку слідства, Барбул може переховуватися від правоохоронців. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнила.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки директора «Спецтехноекспорту» Владислава Бельбаса. Також суд заарештував майно підозрюваних екс-чиновників «Спецтехноекспорту». Раніше суд взяв під варту Барбула.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: