СБУ припинила ввезення книг із Росії

Читать на русском
СБУ в Харківській області запобігла контрабандному ввезенню з Росії друкованої продукції
У ході відпрацювання оперативної інформації правоохоронці затримали на ділянці поза пунктами пропуску вантажний автомобіль з російською реєстрацією.

СБУ в Харківській області запобігла контрабандному ввезенню з Росії друкованої продукції У ході відпрацювання оперативної інформації правоохоронці затримали на ділянці поза пунктами пропуску вантажний автомобіль з російською реєстрацією.

Про це пише «Слово і Діло».

У Харківській області співробітники Служби безпеки України спільно з Державною фіскальною службою не допустили контрабандне ввезення в країну великої партії друкованої продукції з території Російської Федерації.

«У ході відпрацювання оперативної інформації правоохоронці затримали на ділянці поза пунктами пропуску вантажний автомобіль з російською реєстрацією. При огляді транспортного засобу було виявлено книги російського виробництва і товари народного споживання», - повідомляє прес-центр СБУ.

За попередніми оцінками відомства, загальна вартість вилученої продукції становить понад 1 млн грн.

Зараз вирішується питання про притягнення водія до передбаченої законом відповідальності. Крім того, спецслужба перевіряє інформацію про причетність посадових осіб Держприкордонслужби до незаконного переміщення товарів через державний кордон.

Раніше Державний комітет України з питань телебачення і радіомовлення заборонив ввезення в країну з РФ ще двох книг через пропаганду держави-агресора.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: