Українці оцінили внески президентів у розвиток державності

Читать на русском

Порошенко зробив найбільший внесок у розвиток української державності з-поміж усіх президентів України за всю історію незалежності.
Фото «Слово і Діло».

П’ятий президент Петро Порошенко зробив найбільший внесок у розвиток української державності (20,1% голосів) з-поміж усіх президентів України за всю історію незалежності.

Як пише «Слово і Діло», такі дані соціологічного дослідження, проведеного Інститутом стратегічних досліджень та прогнозів «Янус» та Центром «Социс» з 3 по 9 липня цього року.

Згідно з даними дослідження, Порошенко був найефективнішим главою держави у більшості з напрямків розвитку країни. Особливо значні досягнення Петра Порошенка – європейська інтеграція та зміцнення обороноздатності України, укріплення незалежності держави та проведення реальних реформ.

Опитування проводилося на планшетах методом F2F за загальнонаціональною вибіркою, яка репрезентує доросле населення України (окрім Криму та тимчасово непідконтрольних територій на сході України) за такими показниками як стать, вік, регіон проживання та тип населеного пункту. Обсяг вибірки: n=2000 респондентів.

Нагадаємо, згідно з опитування КМІС за партію «Слуга народу» готові проголосувати 52,3% опитаних українців, які визначилися з вибором.

За партію «Опозиційна платформа – За життя» - 10,3%, за партію «Європейська Солідарність» – 7,9%, за партію «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» – 5,8%, за партію «Сила і честь» – 5,1%.

А для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: