Зеленський запросив Лукашенка в Україну

Читать на русском
Президент Білорусі Олександр Лукашенко прийняв запрошення президента Володимира Зеленського взяти участь у форумі регіонів.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко прийняв запрошення президента Володимира Зеленського взяти участь у форумі регіонів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє білоруське державне інформагентство БелТА.

«Ми отримали ряд позитивних сигналів від обраного президента України. Як ви знаєте, Володимир Зеленський запросив Олександра Лукашенка на Форум регіонів в Житомирі. Наш президент підтвердив свою участь. Це стане найважливішим заходом в двосторонніх відносинах», – повідомив посол Білорусі в Україні Ігор Сокол.

Нагадаємо, раніше Зеленський запропонував Володимиру Путіну поговорити безпосередньо в присутності світових лідерів і запропонував як майданчик для зустрічі столицю Білорусі Мінськ. Президент Білорусі Олександр Лукашенко підтримав пропозицію Зеленського зустрітися лідерів України, Росії, США, Великої Британії, Німеччини, Франції в Мінську.

Попередній Форум регіонів України та Білорусі відбувся в жовтні 2018 року в Гомелі. У ньому брав участь п'ятий президент України Петро Порошенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: