«Справа Дубневича»: суд відпустив екс-директора компанії

Читать на русском
Столичний райсуд частково задовольнив клопотання антикорупційного прокурора про продовження запобіжного заходу підозрюваному у справі.

Суд змінив нічний домашній арешт на особисте зобов'язання колишньому директору фірми «Арго» Антону Шевченку, якого підозрюють у причетності до заволодіння понад 93 мільйонами гривень, так званої «справи народного депутата Ярослава Дубневича».

Таке рішення 10 липня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вікторія Жовноватюк за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Шевченку обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту з покладанням низки обов'язків, зокрема: не відлучатися з Києва та Київської області без дозволу; прибувати за кожним викликом та вимогою; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та підозрюваними, а також здати на зберігання закордонні паспорти.

У зв'язку з наближенням дати завершення запобіжного заходу прокурор САП подав клопотання про продовження строків. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнила частково. Так, вона змінила нічний домашній арешт, відпустивши Шевченка під особисте зобов'язання. Також суддя поклала на підозрюваного наступні обов'язки: повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та підозрюваними, а також здати на зберігання закордонні паспорти. Обов'язки діятимуть до 10 вересня.

Нагадаємо, колишньому помічнику нардепа Дубневича продовжили обов'язки. Раніше директору заводу на місяць продовжили обов'язки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: