Партія Зеленського відмовилася від логотипу з велосипедом і булавою

Читать на русском
Партія Слуга народу вирішила відмовитися від нового логотипу з велосипедом і булавою і залишилася з перевіреним на президентських виборах «зе-дизайном».

Партія «Слуга народу» вирішила відмовитися від нового логотипу з велосипедом і булавою і залишилася з перевіреним на президентських виборах «зе-дизайном».

Як пише «Слово і Діло», про це в інтерв'ю «Радіо Свобода» розповів керівник передвиборчого штабу партії Олександр Корнієнко.

«Це на майбутнє такий стиль. Ми його представили, показали, що він в якийсь момент буде таким. Поки ж вирішили залишитися з нашим «зе-дизайном», який нас привів до перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах. Ми подивилися: раз він привів нас одного разу до перемоги, то, може, другий раз приведе. Вирішили поки на цьому дизайні зупинитися», - сказав Корнієнко.

Як відомо, в травні Слуга народу представила логотип, на якому зображений силует чоловіка на велосипеді з піднятою вгору булавою. Планувалося, що такий логотип партія використовує на парламентських виборах 21 липня.

Нагадаємо, раніше Офіс президента показав Зеленського на Чорному морі у плавках.

Центральна виборча комісія оприлюднила на своєму сайті фото всіх кандидатів у народні депутати, які балотуються в мажоритарних округах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: