ЦВК передрукує бюлетені для 5 виборчих округів

Читать на русском
Центральна виборча коміссія схвалила рішення передрукувати бюлетені для 5 виборчих округів в зв'язку зі зміною складу кандидатів на позачергові вибори до Верховної Ради.

Центральна виборча коміссія схвалила рішення передрукувати бюлетені для 5 виборчих округів в зв'язку зі зміною складу кандидатів на позачергові вибори до Верховної Ради.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ЦВК.

Як повідомляється, таке рішення було прийнято в зв'язку зі скасуванням реєстрації кандидатів у народні депутати України в кількох ОВО.

«У зв'язку з реєстрацією постановою ЦВК від 3 липня 2019 № 1470 кандидата в народні депутати України Островського Н.І., який балотується в ОВО № 119 в порядку самовисування, і скасуванням реєстрації кандидатів у народні депутати України в кількох ОВО, Комісія прийняла рішення здійснити передрук виборчих бюлетенів з виборів народних депутатів України для голосування в ОВО № 26, 68, 72, 119, 134 на позачергових виборах народних депутатів України», - відзначили в прес-службі.

Також в ЦВК запевнили, що разом із ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів» за участю контрольної комісії за виготовленням виборчих бюлетенів забезпечують знищення раніше виготовлених виборчих бюлетенів для голосування в ОВО № 26, 119, 134, які перебувають на зазначеному підприємстві, і виборчих бюлетенів для голосування в ОВО № 68, 72, повернутих Державним підприємством спеціального зв'язку для знищення.

Раніше ЦВК скасувала реєстрацію кандидата від «Слуги народу».

Також нагадаємо, ЦВК оголосила попередження 38 кандидатам-мажоритарникам.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: