Верховний суд скасував повторне жеребкування партій – ЦВК

Читать на русском
Суд задовольнив апеляцію Центральної виборчої комісії та скасував рішення Шостого апеляційного суду, який зобов’язував провести повторне жеребкування.

Верховний суд України задовольнив апеляцію Центральної виборчої комісії та скасував рішення Шостого апеляційного суду, який зобов’язував провести повторне жеребкування партій.

Як пише «Слово і Діло», про це у Facebook повідомила секретар ЦВК Наталія Бернацька.

«Все ж таки є справедливість! Ми виграли Верховний! Виборам 21 липня бути!», – написала Бернацька.

Ні на сайті Верховного суду, ані на його сторінці соцмережі Facebook поки що немає рішення у справі про повторне жеребкування номерів партій.

Нагадаємо, суд зобов'язав Центральну виборчу комісію провести пережеребкування партій. Відповідний позов подала Аграрна партія України. Приводом для цього стало те, що партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі присвоїли 22-й номер у бюлетені без жеребкування. Центрвиборчком подав апеляцію на рішення адмінсуду щодо повторного жеребкування.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: