Зведення ООС: поранені двоє українських військових

Читать на русском
На Донбасі з початку доби, 13 липня, бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, в результаті обстрілів поранення отримали двоє українських військових.

На Донбасі з початку доби, 13 липня, бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, в результаті обстрілів поранення отримали двоє українських військових.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Зупинити війну на Донбасі: як змінювалася думка населення протягом останніх 5 роківБільшість українців вважають, що заради припинення війни варто йти на деякі компроміси та підтримують ідею введення миротворчих сил на окуповані території.

Повідомляється, що збройні формування РФ обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил поблизу Широкіно, Опитного, Водяного, Новотроїцького. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив два обстрілу позицій Об'єднаних сил поблизу Гольмівського і Погоди.

Внаслідок обстрілу ворожих двоє військовослужбовців отримали поранення. На обстріли з боку збройних формувань РФ українські підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики з великокаліберного кулемета обстріляли житловий будинок у населеному пункті Золоте-4 в Луганській області. В результаті обстрілу 75-річна мешканка будинку не постраждала.

Додамо, за минулу добу, 12 липня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі постраждали двоє українських військових. В результаті обстрілу ворожих один військовий отримав поранення, ще один - бойове травмування. Бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: