У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
З початку доби на Донбасі один український військовий отримав поранення. Бойовики одинадцять разів порушували режим припинення вогню.

З початку доби на Донбасі один український військовий отримав поранення. Бойовики одинадцять разів порушували режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб ООС ввечері у четвер, 11 липня, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 11 липняСитуація на сході країни на 11 липня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Незаконні збройні формування обстрілювали позиції українських підрозділів із застосуванням заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід НЗФ здійснили шість обстрілів позицій Об'єднаних сил. Під обстріл потрапили Тарамчук, Широкино, Новоселівка Друга і Піски.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики здійснили п'ять обстрілів позицій Об'єднаних сил. Незаконні збройні формування обстріляли Новолуганське, Зайцеве і Луганське.

Втрати противника уточнюються.

Раніше в МЗС РФ нагадали Зеленському про обіцянку по Донбасу.

Також нагадаємо, сепаратиста, який воював на Донбасі, засудили в Німеччині.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: