Зведення штабу ООС 13 липня: 24 обстріли, є поранені

Читать на русском
Противник відкривав вогонь по українським військовим, зокрема, з гранатометів різних систем, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі в п'ятницю, 12 липня, озброєні формування Російської Федерації 24 рази порушили режим припинення вогню, один військовий отримав поранення, ще один - бойову травму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на штаб ООС в Facebook.

Зупинити війну на Донбасі: як змінювалася думка населення протягом останніх 5 роківБільшість українців вважають, що заради припинення війни варто йти на деякі компроміси та підтримують ідею введення миротворчих сил на окуповані території.

Противник відкривав вогонь по українським військовим, зокрема, з гранатометів різних систем, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід ворог 15 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: біля Лебединського, Новотроїцького, Водяного, Павлопіля, Березового, Авдіївки, Пєсків, Мар'їнки і околиць Новомихайлівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ позиції наших захисників обстріляли 9 разів: біля Зайцевого, Травневого, Новолуганського, Новоалександрівки, в районі населеного пункту Попасна, околиці Золотого-4, поблизу Світлодарська.

За даними розвідки, 12 липня один окупант знищений і троє поранені.

З початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід - біля Широкино і Авдіївки.

Раніше в МЗС РФ нагадали Зеленському про обіцянку по Донбасу.

Також нагадаємо, Німеччина виділила на допомогу постраждалим на Донбасі 760 тис. євро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: