«Редколегія» на UMN: телеміст, вибори, Зеленський і регіони

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19:00 ведучий Роман Скрипін обговорюватиме основні теми цього тижня разом із Катериною Пітєніною («Слово і Діло»), Олександром Мартиненком («Інтерфакс-Україна») та Владиславом Красінським (РБК-Україна).

На початку тижня найбільш обговорюваною стала тема проведення телемосту між канаом Медведчука та пропагандистським каналом Кремля. На «Редколегії» докладно розберуть цю тему. Також говоритимуть про поїздку Зеленського до регіонів та призначення нових голів облдержадміністрацій. І, звичайно ж, журналісти не оминуть тему дострокових виборів до парламенту.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 12 ЛИПНЯskrypin.ua

Ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN катерина Пітєніна («Слово і Діло»), Олександр Мартиненко («Інтерфакс-Україна») та Владислав Красінський (РБК-Україна) говоритимуть у прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, що парад до Дня незалежності та телеміст із Росією стали найгучнішими піар-теми тижня лідерів партій.

Також ми розбиралися, кого Зеленський призначив главами ОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: