Саакашвілі відреагував на вирок Труханову

Читать на русском
Саакашвілі заявив, що йому не зовсім зрозумілий спокійний тон антикорупційного прокурора з приводу вчорашнього рішення Малиновського районного суду.

Екс-губернатор Одеси Міхеіл Саакашвілі заявив, що йому не зовсім зрозумілий спокійний тон антикорупційного прокурора з приводу вчорашнього рішення Малиновського районного суду щодо підозрюваних у «справі Краяна» - мера Одеси Геннадія Труханова, його заступника Павла Вугельмана та інших чиновників мерії та бізнесменів.

Про це він повідомив телеканалу 112 Україна, пише «Слово і Діло».

«Я думаю, що мені не зовсім зрозумілий спокійний тон антикорупційного прокурора, складається якесь таке враження, що там пахне все «договорняком» і мєждусобойчиком, але справа навіть не в тому. Те, що сталося вчора в Одесі, я не розумію, чому сьогодні це не коментують всі політики України, я не розумію, чому не піднімаємо тривогу бо реально вчора в Одесі мафія здобула перемогу над державністю України, над жителями Одеси. Вчора офіційно було оформлено, що державність в Україні, в місті Одеса, вже не існує, існує повністю влада мафії, яка контролює суди, прокуратуру, СБУ, поліцію, всі центральні органи, а також представників центральних органів на місці», - заявив Саакашвілі.

Екс-губернатор Одеси відзначив, що це дуже чорний день в історії України.

«Ось це лицемірство - це має закінчитися. Або зараз ми всі скажемо, що Україна просто розвалюється, Україна як держава перестала існувати на території Одеси, і одесити не захищені, вони чекають підтримки, в тому числі президента Зеленського, за якого голосували 87% одеситів, або ми скажемо, що все, мафія остаточно перемогла, і в країни немає майбутнього», - додав Саакашвілі.

Саакашвілі заявив, що одесити чекають втручання президента, але незалежно від того, що буде в Києві, він збирається перебазуватися до Одеси, і там працювати до кінця. - «Поки ми не звільнимо це приголомшливе місто разом із одеситами, від тієї банди вбивць, кровопивців і злодіїв, яка захопила південну пальміру. Її потрібно повертати людям, її потрібно повертати державі Україні».

Відзначимо, що вчора підозрюваних в «справі Краяна» - мера Одеси Геннадія Труханова, його заступника Павла Вугельмана та інших чиновників мерії і бізнесменів - виправдали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: