Ким працюють кандидати-мажоритарники – інфографіка

Читать на русском

Рух «Чесно» оприлюднив інфографіку, відповівши на запитання, ким працюють кандидати-мажоритарники на дострокових виборах до Верховної ради.

Як пише «Слово і Діло», проаналізувавши біографії таких кандидатів, у «Чесно» з'ясували, що найпопулярнішою професією є посада директора – близько 519 осіб.

На другому місці – безробітні кандидати (497), потім ідуть ФОПи (427), чинні нардепи (192) та пенсіонери (106).

Також з'ясувалося, що є 129 унікальних професій, які є лише раз: фотограф, суддя у відставці, старший зміни в піцерії, різноробочий, працівник «Макдональдз», офіцер-психолог, оббивальник вагонів, оглядач вагонів і майстер манікюру.

Нагадаємо, тренд цьогорічних дострокових виборів до Верховної ради на нові обличчя змусив більшість партій включити до своїх списків не лише маловідомих людей, але й подекуди тих, у кого немає політичного досвіду. «Слово і Діло» пропонує подивитися, в яких партіях, що набирають 5% підтримки виборців за останніми соціологічними дослідженнями, найбільше таких нових облич.

А для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: