Ситуація на Донбасі: 16 обстрілів, є загиблий і поранені

Читать на русском
З початку доби на Донбасі один український військовий загинув, троє отримали поранення, ще двоє - бойові травми. Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню.

З початку доби на Донбасі один український військовий загинув, троє отримали поранення, ще двоє - бойові травми. Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб ООС, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 липняСитуація на сході країни на 10 липня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Незаконні збройні формування обстрілювали позиції українських підрозділів із застосуванням заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід НЗФ здійснили дев'ять обстрілів позицій Об'єднаних сил. Під вогонь потрапили Мар'їнка, Кам'янка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Павлопіль, Піски, Березове, Широкино і Гранітне.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики здійснили сім обстрілів позицій Об'єднаних сил. НЗФ обстріляли Кримське, Причепилівку, Новотошківське, Луганське та Південне.

Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, 10 липня бойовики обстріляли вантажний автомобіль ЗСУ на Донбасі.

Також відзначимо, Євросоюз готовий розглянути невизнання паспортів РФ на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: