Нардепа Микитася викликали на допит до ДБР

Читать на русском
Київське територіальне управління Державного бюро розслідувань викликало на допит народного депутата і кандидата в депутати Максима Микитася.

Київське територіальне управління Державного бюро розслідувань викликало на допит народного депутата й кандидата в депутати Максима Микитася.

Як пише «Слово і Дліо», про це повідомляє РБК-Україна.

«Медичний потяг» так і не приїхав до Чернігівської області, як обіцяв МикитасьМикитась не виконав обіцянку запустити проект «Медичний потяг», завдяки якому жителі сіл Чернігівського та Ріпкинського районів змогли б отримати консультацію лікарів.

Микитася викликають на допит як свідка на ранок четверга, 11 липня.

Нагадаємо, 5 липня в Любечі Чернігівської області сталася сутичка між нардепом і кандидатом за 206 округом Максимом Микитасем та головою ОТГ Сергієм Пінчуком. Конфлікт зафіксували на відео, на якому чути, що нардеп лається на Пінчука та погрожує в'язницею. У відповідь голова ОТГ дзвонить в поліцію. Потім між ними починається штовханина, під час якої Микитась відбирає у Пінчука мобільний телефон і кидає його об стіну.

Після цього слідче теруправління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Києві, розпочало досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення хуліганських дій народним депутатом України. Кримінальне провадження відкрито за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою України.

Антимонопольний комітет України завдяки інформації Національного антикорупційного бюро викрив змову двох комерційних фірм під час тендеру з ремонту Шулявського шляхопроводу, а також ще двох об'єктів.

Як встановили журналісти програми «Схеми», переможцем тендеру з ремонту Шулявського мосту стала фірма, яка пов'язана з народним депутатом, забудовником Максимом Микитасем.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: