Віце-прем’єрку з євроінтеграції не пустили на саміт Україна-ЄС

Читать на русском
Віцепрем’єрку з європейської та євроатлантичної інтеграції Іванну Климпуш-Цинцадзе не пустили на саміт Україна-ЄС, який проходить сьогодні у Києві.

Віцепрем’єрку з європейської та євроатлантичної інтеграції Іванну Климпуш-Цинцадзе не пустили на саміт Україна-ЄС, який проходить сьогодні у Києві.

Як пише «Слово і Діло», про це стало відомо «Європейській правді».

У Києві відбудеться саміт Україна – Європейський союзУ понеділок, 8 липня, у Києві відбудеться 21-й саміт Україна – Європейський союз. Церемонія зустрічі гостей саміту розпочнеться о 14 годині у Маріїнському палаці.

За інформацією «ЄвроПравди», Климпуш-Цинцадзе не подали у переліку учасників зустрічі попри те, що саме вона відповідає за цю тематику, і Євросоюз очікував її участі.

За даними джерел, ще сьогодні розглядалася можливість участі Климпуш-Цинцадзе у саміті. Але коли віцепрем’єрка прийшла до Маріїнського палацу, їй відмовили у вході.

Міжурядові договори на зустрічі буде підписувати перший віцепрем’єр і міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

П’ятий президент України Петро Порошенко сподівається на те, що саміт Україна-ЄС не стане «змарнованим часом», перетворившись на протокольну формальність.

Інтерв’ю p прем’єр-міністром України із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе читайте тут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: