Голова СММ ОБСЄ закликав розвивати прогрес у розведенні сил

Читать на русском
Характеризуючи нещодавні події на ділянці розведення як «дуже важливі», голова місії відзначив, що «зараз важливо закріпити і розвивати досягнутий успіх».

Голова Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні (СММ) посол Яшар Халіт Чевік у своєму першому зверненні до Постійної ради у Відні заявив, що розведення сил і засобів біля Станиці Луганської це похвальний крок на шляху до розведення сил і засобів уздовж всієї лінії зіткнення.

Про це повідомляє прес-служба ОБСЄ, пише «Слово і Діло».

ОБСЄ підтвердила розведення сил у Станиці Луганській. Перший крок до перемир'я?Місія ОБСЄ в Україні підтвердила розведення сил і засобів у районі Станиці Луганської в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Військовий експерт оцінив розведення сил.

Характеризуючи нещодавні події на ділянці розведення як «дуже важливі», голова місії відзначив, що «зараз важливо закріпити і розвивати досягнутий успіх».

«Обстановка уздовж лінії зіткнення залишається напруженою і мінливою. Для стабілізації ситуації з безпекою і забезпечення захисту цивільного населення вкрай важливо повністю відвести важке озброєння і провести розмінування. За відсутності цих кроків мирні жителі і далі будуть гинути і отримувати поранення», - заявив він.

Раніше Володимир Зеленський прокоментував розведення сил в Станиці Луганській.

Також нагадаємо, ОБСЄ підтвердила розведення сил ЗСУ та бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: