«Редколегія» на UMN: що сказав Богдан, свіжі рейтинги та чому йдуть на вибори Шарій і Поплавський

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19:00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Сергієм Щербиною («РБК-Україна»), Ольгою Мусафіровою («Новая Газета»), Османом Пашаєвим («UA:Крим»).

Скандал навколо зняття з виборів Шарія та триумфальне шоу Поплавського і Ко були затіяні не просто для розваги поважної публіки. В «Редколегії» також обговорять найсвіжіші рейтинги партій, а також говоритимуть про інтерв'ю Богдана.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 5 ЛИПНЯskrypin.ua

Ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Сергій Щербина («РБК-Україна»), Ольга Мусафірова («Новая Газета»), Осман Пашаєв («UA:Крим») говоритимуть у прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, чому ситуація навколо Шарія та Клюєва може бути зрежисованою.

Також ми писали, що близько 10 політичних сил намагаються сподобатися виборцю, щоб хоча б спробувати потрапити до Ради. Хто намагається штурмувати 5-відсотковий бар’єр?

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі, де можна ще й проголосувати за відкритими списками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: