ВР розглянула 3 тис. поправок до нового Виборчого кодексу

Читать на русском
Верховна рада України напередодні позачергових парламентських виборів розглянула три тисячі поправок до нового Виборчого кодексу за відкритими списками.

Верховна рада України напередодні позачергових парламентських виборів розглянула три тисячі поправок до нового Виборчого кодексу за відкритими списками.

Як пише «Слово і Діло», про це заявила перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко.

Парламентські вибори-2019: корисні інструменти для виборцяПарламентські вибори відбудуться 21 липня. Слово і Діло зібрало в одному розділі обіцянки партій і списки кандидатів.

Так, нардепи розглянули понад 65% усіх поправок. Загалом, до Виборчого кодексу подали 4568 поправок до другого читання.

«Вітаю вас, ми переходимо до 3-тисячної правки. Це означає, що ще трошки й ми перейдемо до голосування ... Залишилася тисяча», – зазначила Геращенко.

Нагадаємо, станом на середу Верховна рада України розглянула понад 60% поправок до нового Виборчого кодексу за відкритими списками, а станом на вівторок ВР пройшла половину поправок до документа.

Спікер парламенту Андрій Парубій закликав прискорити розгляд поправок до Виборчого кодексу за відкритими списками.

«Слово і Діло» писало, за яким законом обиратимемо наступну Верховну раду.

Також, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: