Військові США та України провели бойові стрільби

Читать на русском
Мінометники підрозділів морської піхоти України і США здійснили бойові стрільби в рамках програми українсько-американських навчань Sea Breeze-2019.

Мінометники підрозділів морської піхоти України і США здійснили бойові стрільби в рамках програми українсько-американських навчань Sea Breeze-2019.

Про це повідомляє прес-служба ЗСУ, пише Слово і Діло.

Вогонь вели по цілям, які були на різній відстані від місця розміщення мінометних батарей, з відкритих і прихованих позицій.

«Мінометники вели стрілянину по певним цілям, перебували на різній відстані від місця розміщення мінометних батарей, з відкритих і прихованих позицій. Завдання ускладнювали вступні керівництва навчань. Тому деякі цілі визначали згідно з інформацією артилерійської розвідки та коректувальників вогню в процесі виконання стрільб. Незважаючи на жорсткі нормативи і ліміт часу, всі розрахунки вразили вразили виявлені цілі точним мінометним вогнем», - відзначили в штабі вчення Sea Breeze-2019.

Більшість військових, які брали участь у стрільбах - підрозділах морської піхоти ВМС України і підрозділах американської армії - мають за плечима чималий бойовий досвід, зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, військові кораблі РФ спостерігають за українсько-американськими навчаннями.

Також відзначимо, локацію навчань Sea Breeze довелося змінити на вимогу РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: