ГПУ надала ЦВК додаткову інформацію щодо Клюєва

Читать на русском
Генеральна прокуратура України направила додаткову інформацію щодо екс-глави адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Клюєва.

Генеральна прокуратура України направила додаткову інформацію щодо екс-глави адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Клюєва.

Про це повідомляє прес-служба Управління спеціальних розслідувань ГПУ, пише «Слово і Діло».

Чи можливо скасувати реєстрацію Клюєва кандидатом у нардепи?Міністр внутрішніх справ України надіслав ЦВК роз'яснення, в якому зазначив терміни перебування на території держави екс-глави Адміністрації президента часів Януковича Андрія Клюєва.

Як зазначається, 3 липня управлінням спеціальних розслідувань до ЦВК було направлено додаткову розширену інформацію та надано копії окремих процесуальних документів, якими підтверджується факт постійного проживання Клюєва в період 2014-2019 років на території Російської Федерації. У ГПУ заявили, що прокуратура готова надати за необхідності роз'яснення або будь-яку іншу інформацію досудового розслідування, яке вимагатиме ЦВК.

«Висловлюємо надію на об'єктивний та неупереджений розгляд ЦВК наданої інформації при вирішенні питання про реєстрацію підозрюваного Клюєва А.П. кандидатом у народні депутати України», - йдеться в повідомленні.

Раніше СБУ почала перевірку Клюєва і Шарія.

Також нагадаємо, в ЦВК пояснили, що потрібно для скасування реєстрації Клюєва і Шарія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: