Росія заплатила внесок до бюджету Ради Європи

Читать на русском
Нагадаємо, минулого тижня ПАРЄ повернула Росії усі повноваження, незважаючи на те, що Москва не виконала жодної з семи резолюцій, які стали приводом для санкцій проти російської делегації.

Росія заплатила внесок до бюджету Ради Європи за 2019 рік.

РФ у ПАРЄ: якими будуть наслідки та чи можна виключити Росію повторноПАРЄ підтвердила повноваження російських делегатів. Вони остаточно повернулися до ПАРЄ. Сім національних делегацій оголосили демарш через повернення РФ. Про ситуацію поговорили з експертами.

Про це у вівторок, 2 липня, повідомляють РИА Новости з посиланням на прес-секретаря генсека РЄ Деніела Хольтгена, передає «Слово і Діло».

За його словами, Росія сплатила близько 33 мільйонів євро.   Як відомо, РФ припинила виплати до бюджету Ради Європи в кінці червня 2017 року. Нагадаємо, минулого тижня ПАРЄ повернула Росії усі повноваження, незважаючи на те, що Москва не виконала жодної з семи резолюцій, які стали приводом для санкцій проти російської делегації.

Офіційною причиною зняття з Росією обмежень називається те, що без Ради Європи росіяни залишаться без захисту Європейського суду із прав людини.

Також нагадаємо, представника Росії не обрали віце-спікером ПАРЄ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: