Новий спікер Трампа постраждала від журналістів КНДР – відео

Читать на русском

Представник адміністрації президента США Стефані Грішем отримала забої під час сутички з північнокорейськими журналістами, котра сталася в в будівлі, де зустрічалися Дональд Трамп і Кім Чен Ин.

Представник адміністрації президента США Стефані Грішем отримала забої під час сутички з північнокорейськими журналістами, котра сталася в в будівлі, де зустрічалися Дональд Трамп і Кім Чен Ин.

Про це повідомив американський телеканал CNN, а відео опублікував південнокорейський телеканал YTN News, пише «Слово і Діло».

손 잡고 북으로 남으로...북·미 정상 역사적 만남 / YTNYTN NEWS
  «Нова прес-секретар Білого дому Стефані Грішем постраждала в штовханині з представниками Північної Кореї під час метушні, що виникла коли журналісти прес-пулу Білого дому і північнокорейські репортери проривалися до зали, де президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин проводили приватну зустріч» , - йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, Грішем отримала декілька ударів, коли опинилася на шляху північнокорейських офіційних представників із камерами, які проривалися до місця зйомки.   «Мені сказали, що новий прес-секретар Білого дому Стефані Грішем потрапила в бійку з північнокорейцями, які намагалися відштовхнути членів прес-пулу Білого дому, намагаючись зайняти кращу позицію для освітлення зустрічі Трампа і Кіма. Грішем отримала невеликі удари», - написав журналіст CNN Джим Акоста в своєму Twitter.   Нагадаємо, що в неділю, 30 червня, Трамп прибув в демілітаризовану зону на кордоні з Північною Кореєю, де зустрівся з Кім Чен Ином. Лідери двох держав потиснули один одному руки, після чого Кім Чен Ин запросив Трампа пройти на територію Північної Кореї. Трамп погодився, він став першим в історії главою США, який відвідав КНДР.

Раніше повідомлялося, що Трамп назвав Путіна «прекрасним хлопцем».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: