У Росії оцінили переговори Трампа і Путіна

Читать на русском
Переговори президентів Дональда Трампа і Володимира Путіна в Осаці в рамках саміту Великої двадцятки в Кремлі назвали насиченими.

Переговори президентів Дональда Трампа і Володимира Путіна в Осаці в рамках саміту Великої двадцятки в Кремлі назвали насиченими.

Про це повідомляє RT 28 червня, пише «Слово і Діло».

Саміт G20: чи вирішать Трамп і Путін питання ДонбасуУ п'ятницю, 28 червня, в японському місті Осака стартує дводенний саміт G20. Трамп уже підтвердив зустріч із Путіним. Чого чекати щодо українського питання, розповіли експерти.

«Досить насичена із порушених питань... Звичайно, обмеженість за часом не дозволила поглиблено обмінятися думками з тих тем, які були порушені», - сказав прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков.

Він зазначив, що Путін і Трамп говорили, крім іншого, про рівень двосторонніх торгово-економічних відносин, «який жодним чином не відповідає потенціалу» США і Росії.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров повідомив, що на переговорах вони обговорювали питання стратегічної стабільності. За його словами, Трамп доручив Білому дому працювати із російськими колегами з питань, які піднімав Путін. На думку Лаврова, зустріч пройшла конструктивно.

Російський президент «відзначив підтвердження ініціатив», про які лідери двох країн говорили на попередніх зустрічах у Гамбурзі та в Гельсінкі, сказав міністр.

Як повідомив помічник Путіна Юрій Ушаков, на зустрічі президенти обговорили роль країн у Другій світовій війні і відзначили внесок радянського народу в перемогу.

Також нагадаємо, Мей зустрілася з Путіним вперше після отруєння Скрипалів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: