Трамп і Меркель обговорили підтримку економічних реформ в Україні

Читать на русском
Також сторони розглянули поточні переговори з Китаєм та встановлення справедливих умов для глобальної торгівлі.

Президент США Дональд Трамп і канцлерка Німеччини Ангела Меркель зустрілися на полях саміту «Великої двадцятки» в Осаці (Японія) і обговорили, зокрема, підтримку економічних реформ в Україні.

Про це йдеться у повідомленні Білого дому, передає Слово і Діло.

«Сьогодні президент зустрівся з канцлером Німеччини Меркель для обговорення широкого кола питань, зокрема небезпечну діяльність Ірану на Близькому Сході, стабілізацію у Лівії та регіоні Сахель, і підтримку економічних реформ в Україні», - сказано у повідомленні.

Також сторони розглянули поточні переговори з Китаєм та встановлення справедливих умов для глобальної торгівлі, додали в Білому домі.

«Вона фантастична людина, фантастична жінка. І я радий бути її другом», - сказав президент США і потиснув руку Меркель перед переговорами, пише Handelsblatt.

Трамп похвалив торгівлю між двома країнами.

Меркель заявила, що її зустріч з президентом США буде охоплювати широке коло питань, зокрема торгівлю, інвестиції, Західну Африку, боротьбу з тероризмом та Іран.

Також, президент США провів зустріч з російським президентом під час якої обговорили Україну. Крім цього, Трамп попросив президента РФ Володимира Путіна «не втручатися в вибори» у США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: