Назвали округ, де найбільше кандидатів-мажоритарників

Читать на русском
В одному з одномандатних виборчих округів Одеси зафіксовано український рекорд – п’ятдесят кандидатів-мажоритарників, що є найвищим показником в Україні на цих виборах.
Фото «Слово і Діло».

В одному з одномандатних виборчих округів Одеси зафіксовано український рекорд – п’ятдесят кандидатів-мажоритарників, що є найвищим показником в Україні на цих виборах.

Як пише «Слово і Діло», такі данні Центральної виборчої комісії та громадянської мережі «Опора».

Хроніки мажоритарки: наскільки ефективно працювали депутати від Одеської областіМаксимальний показник виконання обіцянок серед мажоритарників Одеської області – лише 50 відсотків.

Йдеться про округ №133. За словами голови одеської облорганізації Комітету виборців України Анатолія Бойка, на округ чекає дуже запекла боротьба, адже його «популярність» обумовлена цілою низкою факторів.

«По-перше, цей округ знаходиться у місті Одеса із великою концентрацією населення, маленькою площею та високим залученням населення в інформаційний простір та соціальні мережі… По-друге, цей округ не має «власника» – попередній депутат-мажоритарник Едуард Матвійчук вже давно не проявляє активності», – говорить Бойко.

Він також зазначив, що 43 з 50 кандидатів є самовисуванцями, що може свідчити про бажання основних кандидатів завести якомога більше своїх людей в районні та територіальну виборчі комісії.

Раінше «Слово і Діло» в циклі хроніки мажоритарки писало, наскільки ефективно працювали депутати від Одеської області.

Крім того наші аналітики дослідили, як виконували програмні обіцянки депутати-списочники.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: