Справа Зайцевої: проти експертів НДІ порушили провадження

Читать на русском
Проти фахівців НДІ судекспертіз, які проводили авто-технічну експертизу в справі про ДТП з шістьма загиблими пішоходами, відкрили справу.

Київський районний суд Харкова скасував постанову слідчого про закриття кримінального провадження щодо дій експертів НДІ судових експертиз ім. Бокаріуса, які проводили авто-технічну експертизу в справі про ДТП з шістьма загиблими пішоходами.

Про це в Facebook повідомив адвокат обвинуваченого в ДТП Геннадія Дронова Сергій Перепелиця, пише «Слово і Діло».

Вирок Зайцевій і Дронову. Чому це не кінець та як боротися з порушниками ПДР?26 лютого 2019 року суд оголосив вирок у справі смертельного ДТП. Дронову та Зайцевій дали максимальний термін – 10 років позбавлення волі.

Зокрема, він опублікував фотокопію вступної та резолютивної частини рішення суду.

«Матеріали кримінального провадження повернути в слідче управління ДУНП в Харківській області для вирішення питання про відновлення досудового розслідування. Постанова оскарженню не підлягає», - сказано в постанові суду.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року центрі Харкова сталася ДТП за участю автомобілів Lexus 20-річної Зайцевої і Volkswagen Touareg, за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Тоді загинули п'ятеро людей. Ще одна дівчина через тиждень померла в реанімації.

26 лютого 2019 року Київська районний суд Харкова визнав Дронова та Зайцеву винними в скоєнні ДТП і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років кожному. Захисники Зайцевої та Дронова подали апеляційні скарги на вирок суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: