Суд зобов'язав Зайцеву та Дронова сплатити компенсації

Читать на русском
Дронову і Зайцевій присудили максимальний термін – 10 років позбавлення волі. Також Дронова та Зайцеву на три роки позбавили права керувати транспортними засобами.

Київський районний суд Харкова зобов'язав обвинувачених у справі про ДТП у Харкові Олену Зайцеву і Геннадія Дронова солідарно виплатити близько 8 млн грн компенсації сім'ям загиблих і постраждалим.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на результат засідання суду у вівторок, 26 лютого.

Зокрема, згідно з рішенням суду Дронов і Зайцева солідарно мають виплатити 7,9 млн грн компенсації. Крім того, Дронов має сплатити 800 тис. грн.

Нагадаємо, Київський районний суд Харкова у вівторок, 26 лютого, оголосив вирок Олені Зайцевої та Геннадію Дронову у справі смертельної ДТП на вулиці Сумській в центрі міста.

Дронову і Зайцевій присудили максимальний термін - 10 років позбавлення волі. Також Дронова та Зайцеву на три роки позбавили права керувати транспортними засобами. Їм також продовжили запобіжний захід поки вирок не набуде чинності. Обвинувачені протягом 30 днів можуть подати апеляції. Раніше адвокати Дронова наполягали на тому, що їхній підзахисний не винен в скоєнні ДТП.

Дронов заявив, що буде оскаржувати вирок суду. Так як він не вважає вирок справедливим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: