У Зеленського думають про скорочення міністерств

Читать на русском
Адміністрація президента розглядає можливість скорочення кількох міністерств, а також готує проект коаліційної угоди.

Адміністрація президента розглядає можливість скорочення кількох міністерств.

Як пише «Слово і Діло», про це сказав заступник глави АП Олексій Гончарук в понеділок в Києві в ході конференції, присвяченої реформі державного управління, передає «Інтерфакс-Україна».

Без портфеля: в яких міністерствах найчастіше змінювалися міністриСкільки міністрів було в Україні за роки незалежності та які нові Міністерства з’явилися в уряді, а які були ліквідовані.

«Ми думаємо про те, щоб скоротити кількість міністерств, дивимося на різні моделі. Хочеться підійти до формування нового уряду максимально прагматично, щоб не було зайвих посад», – сказав Гончарук.

Говорячи також про підсумки реформи державного управління, він вказав на невирішені питання доцільності існування Національної академії державного управління.

«У нас відкрите питання щодо Національної академії держуправління. Я спілкувався з кількома людьми... чотири з них сказали: «ліквідуй!», – сказав заступник голови АП.

Гончарук також додав, що найближчим часом АП підготує проект коаліційної угоди.

Раніше повідомлялося, що Адміністрація президента розглядає можливість переїзду в Український дім.

Також президент України Володимир Зеленський створив Офіс президента, реорганізувавши Адміністрацію президента і скоротивши чисельність її співробітників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: