У лікарнях Тбілісі залишаються майже 30 постраждалих

Читать на русском
Станом на неділю, 23 червня, в лікарнях Тбілісі продовжують перебувати 28 осіб, які постраждали під час протесту біля парламенту Грузії.

Станом на неділю, 23 червня, в лікарнях Тбілісі продовжують перебувати 28 осіб, які постраждали під час протесту біля парламенту Грузії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Sputnik Грузія.

Як повідомляється, зараз у грузинських лікарнях перебувають 23 учасників протесту, троє журналістів та 2 співробітники поліції. Відзначається, що стан здоров'я більшості постраждалих, які перебувають на стаціонарному лікуванні, в основному задовільний. Деяку частину з них завтра випишуть із лікарень.

Крім того, двом постраждалим необхідна особлива увага - вони залишаються у реанімаційному відділенні.

Нагадаємо, в суботу, 22 червня в медичних закладах Тбілісі знаходилося 52 постраждалих під час акції протесту на проспекті Руставелі поблизу грузинського парламенту. Стан здоров'я більшості постраждалих був стабільним, деякі із них мають залишити медичні установи.

Під час протестів у Грузії поранення отримали близько 240 осіб, серед яких близько 80 поліцейських. Крім того, двоє постраждалих втратили очі. Правоохоронці застосовували проти демонстрантів сльозогінний газ і гумові кулі.

Як раніше повідомлялося, грузинські протестувальники висунули ультиматум.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: