Зведення штабу ООС 23 червня: 31 обстріл, є загиблий і 8 поранених

Читать на русском
У суботу, 22 червня, бойовики на Донбасі 31 раз порушили режим припинення вогню, в тому числі 8 разів - із застосуванням заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм.

У суботу, 22 червня, бойовики на Донбасі 31 раз порушили режим припинення вогню, в тому числі 8 разів - із застосуванням заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в неділю вранці, 23 червня, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 22 червняСитуація на сході країни на 22 червня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«За минулу добу один український військовослужбовець загинув, вісім осіб отримали поранення. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, яке не суперечить Мінським домовленостями. За даними розвідки, 22 червня одного окупанта було поранено, знищений БПЛА противника і пошкоджена 1 бронемашина», - йдеться у зведенні штабу ООС.

Разом із тим, раніше в прес-центрі ВЗГ повідомили, що в ході перевірки місцевості в секторі відповідальності наглядового посту в районі н.п. Оленівка підірвався на вибуховому пристрої і загинув від отриманих поранень воїн 24-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ВСУ.

«Інтенсивний вогонь ворога виключив евакуацію тіла. Черговими вогневими засобами підприємців був відкритий вогонь, противник зазнав втрат. Тривають заходи щодо повернення тіла загиблого воїна», - інформували в прес-центрі ВЗГ.

З початку поточної доби бойовики три рази обстріляли позиції Об'єднаних сил.

Як раніше повідомлялося, на Донбас приїхав глава Військового комітету ЄС.

Також нагадаємо, в СБУ повідомили про блокування поставки шпигунського устаткування на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: