У Луганській області БТР сепаратистів в'їхав у житловий будинок

Читать на русском
На непідконтрольній Києву території Луганської області бронетранспортер сепаратистів в'їхав у житловий будинок, в результаті чого постраждали двоє цивільних.

На непідконтрольній Києву території Луганської області бронетранспортер сепаратистів в'їхав у житловий будинок, в результаті чого постраждали двоє цивільних.

Про це під час брифінгу в п'ятницю, 21 червня, заявив спікер Міністерства оборони України Максим Праута, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Праути, водій бронетранспортера одного із підрозділів 2 АК (Луганськ), рухаючись у колоні, не впорався із керуванням і в'їхав у приватний будинок жителів населеного пункту Успенка, в результаті чого двоє осіб отримали важкі травми.

Представник Міноборони наголосив, що загроза для цивільного населення посилюється через збільшення в складі підрозділів незаконних збройних формувань некваліфікованого особового складу без належної підготовки із питань експлуатації озброєння і військової техніки.

Крім того, останнім часом почастішали випадки підриву громадян на замінованих ділянках місцевості, залишених сепаратистами без нагляду і не обладнаних покажчиками про небезпеку. Так, 15 червня, підірвавшись на протипіхотній міні, загинув житель Горлівки.

Раніше в СБУ заявили про викриття сепаратистів, які вербували українських засуджених.

Також нагадаємо, в Бахмуті екс-сепаратист «ДНР» здався поліції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: